PolicyWatch

Venstre ser ingen grund til at udskyde beslutning om bankunion

Der tegner sig "et entydigt billede" af, at det er en fordel for Danmark at komme med i bankunionen, mener Venstre, der ikke ser nogen grund til at vente med beslutningen.

"Der tegner sig et entydigt billede af, at det vil være til dansk fordel at komme med i bankunionen," siger Jan E. Jørgensen til Børsen. | Foto: ANTHON UNGER

Regeringen vil vente med at afklare, hvorvidt Danmark skal melde sig ind i en bankunion. Men det mener Venstre tilsyneladende ikke at have tid til at vente på.

"Der tegner sig et entydigt billede af, at det vil være til dansk fordel at komme med i bankunionen. Det, at Storbritannien træder ud, gør, at der er endnu mere grund for os til at være med. For de ikke-eurolande, som ikke er med i bankunionen, vil jo blive yderligere marginaliseret," siger EU-ordfører Jan E. Jørgensen (V) til Børsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Bredt flertal vil af med gas fra 2035 grundet Rusland

Rusland har for stor indflydelse, og derfor vil bredt flertal i Folketinget med gas fra 2035 ifølge ny aftale. Dansk Fjernvarme glæder sig over aftalen. Men det skorter med hjælp til landets boligejere, lyder det. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier