PolicyWatch

Minister modsiges af Finanstilsynet: Boligindgreb rammer andelsboliger negativt

Ifølge et helt nyt notat fra Finanstilsynet, vil boligminister Kaare Dybvad Bek (S) ikke kunne undgå at ramme andelsboligmarkedet negativt med sit udspil til en ændring af boligreguleringsloven.

Boligminister Kaare Dybvad Bek (S) er kommet på lidt af en opgave med at ændre boligreguleringsloven, uden at den rammer andelsboligforeninger negativt. | Foto: Andreas Merrald

Boligminister Kaare Dybvad Bek (S) får tilsyneladende vanskeligt ved at føre sit bebudede indgreb over for kortsigtede ejendomsinvestorer ud i livet, uden samtidig at forringe vilkårene for landets flere tusind andelsboligforeninger.

Det står klart, efter at Finanstilsynet i et nyt notat, som EjendomsWatch har set, slår fast, at indgrebet, når det gælder andelsboligforeninger vil "sænke værdien af ejendommen og dermed belåningsmulighederne for foreningen."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Tvivl om finansiering bag forskningsfradrag

Regeringen vil finansiere en forhøjelse af forsknings- og udviklingsfradraget med en sanering af erhvervsstøtteordningerne. Men det lader sig ikke nødvendigvis gøre, lyder det fra Erhvervsstyrelsens tidligere direktør og De Konservatives finansordfører Rasmus Jarlov.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier