PolicyWatch

Ingen politisk aftale om boligindgreb – blå partier lancerer alternativt udspil

Regeringen ser ikke ud til at kunne samle en bred aftale bag en ændring af boligreguleringsloven – det såkaldte Blackstone-indgreb. SF kritiserer De Radikale for ikke at leve op til det særlige forståelsespapir forud for dannelsen af S-regeringen i sommer. I stedet vil blå blok i Folketinget præsentere alternativt udspil. (Opdateret.)

Boligminister Kaare Dybvad Bek (S) vil kl. 10.30 give en status på forhandlingerne om et boligindgreb. | Foto: Andreas Merrald / Politiken

Efter måneders forhandlinger ser regeringen med boligminister Kaare Dybvad Bek (S) i spidsen ud til måtte droppe sit oprindelige ønske om at nå en bred politisk aftale om at ændre boligreguleringsloven – det såkaldte indgreb mod kortsigtede ejendomsinvestorer.

Ifølge EjendomsWatchs oplysninger gik parterne i forhandlingerne fra hinanden i aftes, uden at have en aftale på plads. Alligevel har boligministeren indkaldte medierne til en kort pressebriefing, et doorstep, i Transport- og Boligministeriet kl. 10.30.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Ørsted tvinges til at udskyde kulstop

Regeringen beordrer Ørsted til at holde tre kul- og oliefyrede kraftværker i drift frem til 2024. Energiselskabet fastholder mål om CO2-neutralitet i 2025.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

PolicyWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier