Regeringen udskyder dusinvis af lovforslag

På grund af coronakrisen udskyder regeringen en lang række lovforslag. Blandt andet velfærdsloven. Opdateres med overblik over, hvilke lovforslag regeringen har besluttet at udskyde på grund af coronaudbruddet.
Foto: Niels Christian Vilmann//Ritzau Scanpix
Foto: Niels Christian Vilmann//Ritzau Scanpix
RITZAU

Regeringen udskyder 39 lovforslag, der ellers skulle være behandlet inden sommerferien, svarende til 40 procent af de planlagte. Det skriver Statsministeriet.

Det gør regeringen på grund af coronakrisen, der har taget store dele af Folketingets og regeringens tid siden marts. Lovforslagene er udskudt til næste folketingsår, der begynder i oktober.

"I lyset af den alvorlige situation, som Danmark befinder sig i, har regeringen udskudt 39 lovforslag. Regeringen finder en yderligere udskydelse hensigtsmæssig og går gerne i dialog med Folketinget herom," skriver statsminister Mette Frederiksen (S) i pressemeddelelsen.

Pressemeddelelsen nævner, at regeringens politiske prioriteter som "tidlig tilbagetrækning, klima og en ny flerårsaftale for politiet" ikke er ændret, men:

"Lovgivningen herom kan sandsynligvis ikke nå at blive fremsat i indeværende samling, men vil blive fremsat så snart, det er muligt."

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også