PolicyWatch

Politiet lod virksomheder gå fri af retssag: Nu trækker de nye spor af skattegæld efter sig

Op mod 900 firmaer indgik i danmarkshistoriens mest omfattende svindelsag, men de blev af ressourcehensyn ikke en del af sagen. Efterfølgende kan 168 af dem forbindes til virksomheder, der har efterladt ny moms- og skattegæld for mere end 300 mio. kr.

Sagen får nu skatteminister Morten Bødskov til at varsle en skærpet kontrol. | Foto: Miriam Dalsgaard

En lang række selskaber, som politiet undlod at efterforske trods deres involvering i danmarkshistoriens mest omfattende sag om moms- og skattesvindel, fortsætter med at trække et spor af moms- og skattegæld efter sig.

Oplysningerne forbløffer eksperter, fordi selskaberne i årevis har været på myndighedernes radar som en del af den såkaldte Operation Greed-sag, hvor 17 personer netop nu sidder på anklagebænken i Københavns Byret tiltalt for bl.a. moms- og skattesvig for 300 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Radioudbud resulterer i 94 nye tilladelser til at drive dab-radio

Et netop afsluttet udbud af en stor mængde ledige pladser på det regionale dab-net har haft noget større tilslutning end tidligere, og i flere områder var der konkurrence om tilladelserne. "Vi har oplevet overvældende stor interesse," siger formand for Radio- og tv-nævnet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier