PolicyWatch

Rejsebranchen efter udskudt vaccineplan: En "katastrofe"

Alle danskere kan nu først forventes at være færdigvaccineret ca. 18. juli mod tidligere 27. juni.Udmeldingen betyder, at færre risikerer at komme ud og rejse, og det vækker bekymring hos Danmarks Rejsebureauforening, skriver DR.

"Der er færre, der kommer ud at rejse, og der er også en usikkerhed i, om du nu overhovedet kan regne med at komme afsted," siger Lars Thykjær, direktør i Danmarks Rejsebureauforening, til Dr. | Foto: Jakob Jørgensen

Bliver et vaccinepas virkelighed for at kunne flyve til andre lande på sommerferie, er udsigten til en udskudt vaccineplan en "katastrofe" for rejsebranchen, lyder det til DR.

Fredag er Folketinget blevet informeret om, at alle danskere nu først forventes at være færdigvaccineret ca. 18. juli mod tidligere 27. juni.

"Der er færre, der kommer ud at rejse, og der er også en usikkerhed i, om du nu overhovedet kan regne med at komme afsted. For når det nu én gang er blevet ændret, vil det så ske igen - og til det værre," siger Lars Thykjær, direktør i Danmarks Rejsebureauforening, til Dr.

Kan danskerne ikke rejse i de uger, risikerer rejsebranchen miste omsætning - og branchen er også udfordret af, hvis danskerne - efter den nye udmelding - tøver med at booke en rejse.

Mere fra PolicyWatch

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier