PolicyWatch

Regeringen har givet DBU og UEFA grønt lys til at have tilskuere på lægterne til EM-kampe på dansk grund

Regeringen sigter mod at have tilskuere på stadion til de fire kampe, som skal spilles i Danmark til sommerens EM-slutrunde. Hvis der opstår smittespredning kan det dog medføre, at det vil være "sundhedsmæssigt uforsvarligt" at lukke tilskuere ind til kampene, lyder det fra minister. Opdateret.

Det danske herrelandshold i fodbold har spillet flere kampe for tomme tribuner. Her et billede fra en kamp i september mod England. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

De fire kampe til EM i fodbold for herrer, der skal afvikles i Parken i København, vil blive spillet med mindst 11.000 tilskuere på tribunerne. Det oplyser Kulturministeriet i en pressemeddelelse.

"EM i fodbold er en unik og historisk begivenhed i Danmark. Regeringen har derfor besluttet at tillade mindst 11.000-12.000 tilskuere til de fire kampe, der afholdes i Parken. Vi vil samtidig se på, om der kan komme endnu flere tilskuere i Parken, hvis de sundhedsmæssige forhold giver mulighed for det," siger kulturminister Joy Mogensen (S) i meddelelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Europas vindindustri vil forbyde vinger på lossepladsen

Med udsigt til omkring 25.000 ton pensionerede møllevinger i 2025 – og det dobbelte fem år senere – vil vindbranchen have EU til at indføre forbud mod deponi og støtte udvikling i nye løsninger. Danske politikere skal tage stilling til mulig import af brugte vinger, siger Wind Denmark.

Debat: Fortsat fintech-vækst kræver bedre adgang til talent

TALENTTØRKE I FINTECH: Det går godt for dansk fintech – faktisk så godt, at branchen er i akut mangel på flere medarbejdere med de rigtige kompetencer. En mangel, som truer den fortsatte vækst. Det kræver derfor fælles løsninger og politisk handling for at sikre forsat udvikling af fintech i Danmark, skriver Copenhagen Fintech Policy Forum i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier