PolicyWatch

Partier vil luge ud i regeringens life science-udspil

Flere partier i Folketinget er optimistiske forud for forhandlinger om den kommende life science-strategi. Partierne savner dog klarere prioriteringer i den kommende strategi.

Mona Juul, erhvervsordfører i De Konservative, er generelt tilfreds med regeringens life science-udspil, men partiet er ikke klar til at tilslutte sig strategien, som den ser ud nu. | Foto: Philip Davali/Philip Davali, Ekstra Bladet

Regeringen har præsenteret et solidt udspil til en life science-strategi, der på lange stræk har opbakning i Folketinget.

Sådan lyder dommen fra Venstre, Konservative og SF, der er blandt partierne, der nu begynder de forhandlinger, der skal føre til en ny strategi for life science-branchen. Erhvervsminister Simon Kollerup (S) holdt første sættemøde om planen fredag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Radioudbud resulterer i 94 nye tilladelser til at drive dab-radio

Et netop afsluttet udbud af en stor mængde ledige pladser på det regionale dab-net har haft noget større tilslutning end tidligere, og i flere områder var der konkurrence om tilladelserne. "Vi har oplevet overvældende stor interesse," siger formand for Radio- og tv-nævnet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier