PolicyWatch

SF opfordrer minister til at præsentere initiativer til lån i landdistrikter

Der skal findes en løsning, så det bliver lettere at låne penge til en bolig i landdistrikterne, lyder det fra SF's landdistriktsordfører. Hun opfordrer erhvervsminister Simon Kollerup til snart at komme med et oplæg.

Karina Lorentzen sidder i Folketinget for SF. | Foto: Philip Davali

Det er ved at være på høje tid, at erhvervsminister Simon Kollerup (S) kommer med et oplæg til, hvordan det skal gøres lettere at skaffe finansiering til en bolig i landdistrikter. Det siger SF's landdistriktsordfører, Karina Lorentzen, til Jydskevestkysten.

"Nu har vi ventet et år, så nu må han godt komme med svar," siger hun og understreger, at hun har forståelse for, at coronakrisen har forsinket processen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Hvert tredje nyudlån vil blive ramt af Risikorådets forslag

Særligt de yngre boligkøbere vil mærke effekten, hvis Det Systemiske Risikoråds anbefaling om at begrænse afdragsfrie lån bliver gennemført. Rådet forventer, at forslaget "kun i begrænset omfang" vil påvirke prisudviklingen på boligmarkedet.

De Linde-højhus på Aarhus Havn sikret politisk flertal

Borgmesterpartiet i Aarhus stemmer ja til et 139 meter højhus på Mindet på tirsdagens byrådsmøde, og dermed er der flertal for projektet, som også har støtte fra V og K. Enhedslisten og SF stemmer imod projektet som Olav de Linde står bag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier