PolicyWatch

Finansforbundet til Folkemødet: Overenskomsten skal brydes op, hvis det skal lykkes med mere fleksibilitet på arbejdspladsen

Mere fleksibilitet på arbejdspladsen kan udfordre de aftalemodeller for overenskomster, finanssektoren har været vant til at arbejde med. Det mener Kent Petersen fra Finansforbundet, der sammen med blandt andet Finanssektorens Arbejdsgiverforening debatterede sammenhold i arbejdsfællesskabet i sektoren til Folkemødet på Bornholm.

Kent Petersen fra Finansforbundet tror, det er nødvendigt at nytænke de aftalemodeller, overenskomsterne normalt bygges ud fra, når fleksibilitet bliver en større del af arbejdslivet. | Foto: Torben Stroyer/Ritzau Scanpix

Over alt i finanssektoren er arbejdsgivere og medarbejdere ved at finde en model for, hvordan fremtidens arbejdsplads skal se ud. Det var også på programmet til dette års Folkemøde på Bornholm, hvor Finansforbundet lørdag havde arrangeret en debat under overskriften: "Hvordan holder vi sammen i arbejdsfællesskabet?".

Ifølge Kent Petersen, der er formand for Finansforbundet, kræver den fremtidige arbejdsplads efter corona en reformation af de allerede eksisterende overenskomster.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

PolicyWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier