PolicyWatch

Dommere skyder ministers effektiviseringer til side: "De store frugter er høstet"

Justitsministerens lovændring, der skal effektivisere straffesagskæden, tilgodeser i stor stil politi og anklagemyndighed, mener dommernes formand: "Politikerne må forstå, at det er et spørgsmål om, at domstolene har brug for flere ressourcer."

Justitsminister Nick Hækkerup (S) vil effektivisere straffesagskæden med politisk aftale, som ifølge dommerne "ikke flytter noget." | Foto: Jens Dresling

Folketingets partier har vedtaget et lovforslag fra justitsminister Nick Hækkerup (S). Men selvom det hedder sig, at forslaget skal effektivisere straffesagskæden, spår Dommerforeningen ikke nogen betydelige ændringer.

"Vi er tilfredse med forslaget, der er blevet vedtaget, men med to undtagelser. For det første vil jeg overordnet sige, ligesom vi sagde i vores høringssvar til Justitsministeriet: Det er et udmærket lovforslag, men det flytter ikke noget."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Radioudbud resulterer i 94 nye tilladelser til at drive dab-radio

Et netop afsluttet udbud af en stor mængde ledige pladser på det regionale dab-net har haft noget større tilslutning end tidligere, og i flere områder var der konkurrence om tilladelserne. "Vi har oplevet overvældende stor interesse," siger formand for Radio- og tv-nævnet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier