PolicyWatch

Finanstilsynet sætter ind mod Danicas rådgivning på området for hvilende pensioner

Ifølge Finanstilsynet fortalte Danica ikke kunder, at de risikerede at miste rettigheder ved at lade en hvilende pensionsordning blive stående. Det fører til to påbud.

Foto: Mogens Flindt

Danica Pension har undladt at fortælle kunder om en negativ side ved at lade en hvilende pension blive stående, og det fører nu til to påbud fra Finanstilsynet, skriver Finans.

"Hvis kunder har besluttet sig for at flytte deres opsparing, skal det afgivende selskab ikke gå ud og markedsføre sig overfor kunderne for at få deres accept til at stoppe overførslen. Samtidig kan vi se, at Danica ikke har fortalt kunderne, at de risikerer at miste rettigheder ved at lade pengene blive stående," siger kontorchef Ulla Brøns Petersen, chef for Finanstilsynets Forbrugerkontor, til Finans.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Radioudbud resulterer i 94 nye tilladelser til at drive dab-radio

Et netop afsluttet udbud af en stor mængde ledige pladser på det regionale dab-net har haft noget større tilslutning end tidligere, og i flere områder var der konkurrence om tilladelserne. "Vi har oplevet overvældende stor interesse," siger formand for Radio- og tv-nævnet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier