PolicyWatch

Vaccinerådgivere undrede sig over statsministerens Israel-rejse

Det panel af vaccinerådgivere, som regeringen selv har nedsat med udvalgte personer fra life science-branchen, stod måbende tilbage, da statsminister Mette Frederiksen pludselig rejste til Israel for at få et vaccinesamarbejde i stand. Israel er nemlig slet ikke dygtig til produktion og udvikling af vacciner, lyder det fra en af rådgiverne.

Israel har været god til hurtigt at få mange coronavacciner, men derudover er der ikke mange vaccinekompetencer at hente i landet, vurderer en af regeringens egne vaccinerådgivere. | Foto: MENAHEM KAHANA/AFP / AFP

Da statsminister Mette Frederiksen (S) rejste til Israel i begyndelsen af marts, fik hun kritik fra begge sider af Folketinget for at køre sololøb om Danmarks vaccineberedskab og for ikke at informere de andre partier ordentligt om turen og det mulige samarbejde med Israel.

Det viser sig, at regeringens egne nøje udvalgte vaccinerådgivere indhentet fra life science-industrien også stod efterladt tilbage i Danmark uinformerede og uforstående over for turens formål.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Radioudbud resulterer i 94 nye tilladelser til at drive dab-radio

Et netop afsluttet udbud af en stor mængde ledige pladser på det regionale dab-net har haft noget større tilslutning end tidligere, og i flere områder var der konkurrence om tilladelserne. "Vi har oplevet overvældende stor interesse," siger formand for Radio- og tv-nævnet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier