PolicyWatch

Minister vil åbne skatteregister for fintech-selskaber

Finansielle rådgivere skal have adgang til oplysninger via løsningen eskatdata, lyder det i et lovforslag fra skatteministeren. En glædelig nyhed, siger Frederik Murmann, der er adm. direktør i fintech-selskabet Lendme, der har kæmpet for øget adgang i flere år.

Skatteminister Morten Bødskov (S) lægger i nyt lovforslag op til at give finansielle rådgivere adgang til eskatdata. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Det skal ikke længere kun være banker og realkreditinstitutioner, der kan få adgang til skatteoplysninger via eskatdata.

Det lægger skatteminister Morten Bødskov (S) op til med et nyt lovforslag, der vil give finansielle rådgivere adgang til de digitale skattemapper i eskatdata, såfremt virksomhederne har kundens accept til at indhente data.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Radioudbud resulterer i 94 nye tilladelser til at drive dab-radio

Et netop afsluttet udbud af en stor mængde ledige pladser på det regionale dab-net har haft noget større tilslutning end tidligere, og i flere områder var der konkurrence om tilladelserne. "Vi har oplevet overvældende stor interesse," siger formand for Radio- og tv-nævnet.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier