Atea skal levere tablets og tilbehør til det offentlige

Den kommende SKI-aftale 50.43 Tablets er blevet vundet af Atea, der nu skal levere tablets og tilbehør til det offentlige.
Foto: Niels Hougaard/ERH
Foto: Niels Hougaard/ERH

Atea har vundet kontrakten om den kommende SKI-aftale 50.43 Tablets, der er en aftale om at levere tablets og tilbehør til 96 kommuner, én region og 14 andre offentlige organisationer. Det oplyser Staten og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) i en pressemeddelelse.

Konkret skal Atea levere tablets og tilbehør i form af covers, ladere, tastaturer og skærmbeskyttelsesglas samt konfigurationssoftware til Android-enheder.

Aftalen, der forventes klar til brug 15. september, indbefatter også serviceydelser som udvidet garanti, tyverimærkning, all-risk forsikringer, efterfølgende registrering af tablet, montering af skærmbeskyttelsesglas og konsulenttimer.

Christian Lunding, der er udbudsdirektør i SKI er tilfreds med de tilbud, de er landet på.

"Trods den aktuelle situation med stigende råvare- og fragtpriser er vi endt med gode priser samtidig med, at den offentlige sektor får et bredt obligatorisk og frivilligt sortiment, der kan dække deres primære behov for indkøb af tablets til konkurrencedygtige priser. Der er tale om en stor aftale til hele den offentlige sektor, og resultatet er derfor meget tilfredsstillende," udtaler han i en pressemeddelelse.

Aftalen gælder for en 4-årig periode.

Globalconnect om sejr i udbud: Vi har spidset pennen 

SKI udvælger it-konsulenter til det offentlige

Kommuner klar med udbud til værdi af 200 mio kr 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også