PolicyWatch

Partnerskab for sundhedsdata sparkes i gang: "Potentialet er enormt"

Mandag tager det nye nationale partnerskab for sundhedsdata fat på arbejdet. Næstformand Anne Fleischer, der er CEO i Leo Innovation Lab, ser store muligheder for dansk life science, hvis mulighederne inden for sundhedsdata gribes, mens vinduet er åbent.

Anne Fleischer, CEO i Leo Innovation Lab og næstformand i det nye nationale partnerskab for sundhedsdata, ser stort potentiale i det kommende samarbejde. | Foto: Mathilde Gilling / Leo Innovation Lab / PR

Dansk sundhedsdata skal anvendes bedre i forskning, innovation og kvalitetsudvikling i sundhedsvæsenet. Det var målet med det nye nationale partnerskab for sundhedsdata, som Erhvervsministeriet og sundhedsministeriet etablerede i april.

Mandag afholdes første officielle møde i partnerskabet, der får tidligere CEO i Novo Nordisk Fonden, Birgitte Nauntofte, som formand, og Anne Fleischer, CEO i Leo Innovation Lab, som næstformand.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

DSB's milliarddyre eltog bliver forsinket

De 100 eltogssæt, som DSB har bestilt fra franske Alstom, og som er den største ordre i selskabets historie, bliver forsinket op mod et halvt år. Flere faktorer ligger bag, lyder det.

Læs også

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier