PolicyWatch

Partnerskab for sundhedsdata sparkes i gang: "Potentialet er enormt"

Mandag tager det nye nationale partnerskab for sundhedsdata fat på arbejdet. Næstformand Anne Fleischer, der er CEO i Leo Innovation Lab, ser store muligheder for dansk life science, hvis mulighederne inden for sundhedsdata gribes, mens vinduet er åbent.

Anne Fleischer, CEO i Leo Innovation Lab og næstformand i det nye nationale partnerskab for sundhedsdata, ser stort potentiale i det kommende samarbejde. | Foto: Mathilde Gilling / Leo Innovation Lab / PR

Dansk sundhedsdata skal anvendes bedre i forskning, innovation og kvalitetsudvikling i sundhedsvæsenet. Det var målet med det nye nationale partnerskab for sundhedsdata, som Erhvervsministeriet og sundhedsministeriet etablerede i april.

Mandag afholdes første officielle møde i partnerskabet, der får tidligere CEO i Novo Nordisk Fonden, Birgitte Nauntofte, som formand, og Anne Fleischer, CEO i Leo Innovation Lab, som næstformand.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Fødevareminister vil fra det nye år afskaffe elitesmileyen

Smileyordningen skal til afstemning i Folketinget i håb om at gøre den mere tilgængelig for forbrugeren, hvilket betyder et fokus på takeaway-markedet og et farvel til flere smileyer. Forliget, der ligger bag lovforslaget, møder dog kritik fra flere fronter.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier