PolicyWatch

Regeringen spiller ud med uændret mediestøtte i finanslov

Godt fem mio. kr. ekstra i mediestøtte er der afsat i Socialdemokratiets udspil til næste års finanslov, mens Public Service Puljen og tilskud til lokal radio- og tv-virksomhed står til fortsætte i samme leje - foreløbig.

Der er ikke umiddelbart de store ændringer i mediestøtten i det finanslovsudspil, som finansminister Nicolai Wammen fremlagde mandag. | Foto: Jens Dresling

4,72 mia. kr. er der afsat til medieområdet i regeringens udspil til en finanslov for 2022 - helt på linje med aftalen, der blev indgået i slutningen af 2020, hvor partierne fastlagde budgetrammen for medieområdet op frem mod 2025.

Til DR er der afsat 3,463 mia. kr. i 2022, som er det første år, efter regeringen og støttepartierne blev enige om at slå en streg over de sidste besparelser og dermed afsatte i alt 900 mio. kr. ekstra til DR over de kommende år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Forhandlere spår dansk guldmine i central EU-lovgivning

Forhandlere for Europa-Parlamentets største grupper ser muligheden for ambitiøse, bindende minimumskrav i en kommende revidering af EU's krav til energieffektivisering. "Der er et enormt potentiale for vores virksomheder," konstaterer dansk chefforhandler.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier