PolicyWatch

Regeringen spiller ud med uændret mediestøtte i finanslov

Godt fem mio. kr. ekstra i mediestøtte er der afsat i Socialdemokratiets udspil til næste års finanslov, mens Public Service Puljen og tilskud til lokal radio- og tv-virksomhed står til fortsætte i samme leje - foreløbig.

Der er ikke umiddelbart de store ændringer i mediestøtten i det finanslovsudspil, som finansminister Nicolai Wammen fremlagde mandag. | Foto: Jens Dresling

4,72 mia. kr. er der afsat til medieområdet i regeringens udspil til en finanslov for 2022 - helt på linje med aftalen, der blev indgået i slutningen af 2020, hvor partierne fastlagde budgetrammen for medieområdet op frem mod 2025.

Til DR er der afsat 3,463 mia. kr. i 2022, som er det første år, efter regeringen og støttepartierne blev enige om at slå en streg over de sidste besparelser og dermed afsatte i alt 900 mio. kr. ekstra til DR over de kommende år.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer DR og TV 2 har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Medicoindustrien advarer om mangel på medicinsk udstyr

I et brev til offentlige indkøbere advarer Medicoindustrien om alvorlige udfordringer, som truer forsyningssikkerheden af medicinsk udstyr. Brancheforeningen kommer selv med løsningsforslag, som til dels bliver imødekommet.

Udstyrsproducenter føler sig svigtet af myndighederne

Under corona-krisen udtrykte statsminister Mette Frederiksen ønske om, at Danmark skulle kunne forsyne sig selv med blandt andet mundbind. Alligevel er landets lagre af værnemidler blevet fyldt med kinesiske produkter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

PolicyWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier