PolicyWatch

V-ordfører kritiserer manglende fokus på omstilling af tung transport i infrastrukturplan

Venstres transportordfører, Kristian Pihl Lorentzen, mener ikke, at den kvarte milliard kroner, der blev sat af til investeringer i grøn omstilling af vejtransporten i infrastrukturaftalen, er nok.

Venstres transportordfører, Kristian Pihl Lorentzen, mener, at der mangler fokus på den tunge transport. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Der mangler fokus på den tunge transport i infrastrukturaftalen, som blev indgået i sommer. Det skriver Venstres transportordfører, Kristian Pihl Lorentzen, i et debatindlæg på Altinget.

"Vi ønskede at afsætte 1,2 milliarder kroner til omstillingen af den tunge transport, hvor der i infrastrukturaftalen på nuværende tidspunkt kun er afsat 275 millioner. Det resterende beløb kunne med fordel bruges på tilskud ved investering i biogas- og el-lastbiler samt til justering af afgifterne, så grønne drivmidler til lastbiler bliver billigere," skriver han.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Fødevareminister vil fra det nye år afskaffe elitesmileyen

Smileyordningen skal til afstemning i Folketinget i håb om at gøre den mere tilgængelig for forbrugeren, hvilket betyder et fokus på takeaway-markedet og et farvel til flere smileyer. Forliget, der ligger bag lovforslaget, møder dog kritik fra flere fronter.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier