PolicyWatch

V-ordfører kritiserer manglende fokus på omstilling af tung transport i infrastrukturplan

Venstres transportordfører, Kristian Pihl Lorentzen, mener ikke, at den kvarte milliard kroner, der blev sat af til investeringer i grøn omstilling af vejtransporten i infrastrukturaftalen, er nok.

Venstres transportordfører, Kristian Pihl Lorentzen, mener, at der mangler fokus på den tunge transport. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Der mangler fokus på den tunge transport i infrastrukturaftalen, som blev indgået i sommer. Det skriver Venstres transportordfører, Kristian Pihl Lorentzen, i et debatindlæg på Altinget.

"Vi ønskede at afsætte 1,2 milliarder kroner til omstillingen af den tunge transport, hvor der i infrastrukturaftalen på nuværende tidspunkt kun er afsat 275 millioner. Det resterende beløb kunne med fordel bruges på tilskud ved investering i biogas- og el-lastbiler samt til justering af afgifterne, så grønne drivmidler til lastbiler bliver billigere," skriver han.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

DSB's milliarddyre eltog bliver forsinket

De 100 eltogssæt, som DSB har bestilt fra franske Alstom, og som er den største ordre i selskabets historie, bliver forsinket op mod et halvt år. Flere faktorer ligger bag, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier