PolicyWatch

Ny chefanklager gør klar til at slå dørene op i Hækkerups FBI

National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK) slår dørene op efter nytår. Men der vil gå længere tid, før frugterne kan høstes af, hvad der skal være et nyt kraftcenter for efterforskning. Det siger Per Fiig i første interview som ny chef i organisationen.

"Det er spændende at være med til at opbygge en ny slagkraftig enhed og at kunne få lov til at arbejde med de mest komplekse sager om økonomisk kriminalitet," siger Per Fiig. | Foto: PR / Anklagemyndigheden

Flere tunge stillinger er allerede blevet besat i den nye National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK). Nu arbejder cheferne på at få resten af organisationen på plads op til, at efterforskningsenheden skal slå dørene op efter nytår.

En række centrale specialenheder i politi- og anklagemyndighed bliver samlet under ét tag. Og det bliver en "markant styrkelse" af efterforskningen af den organiserede økonomiske kriminalitet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Piloter og kabineansatte hos SAS i oprør

SAS har ændret produktionsmodellen og etableret nye selskaber. Derfor må piloter og kabinepersonale søge ledige job med ringere vilkår. Piloterne tager nu SAS i Arbejdsretten.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier