PolicyWatch

Sundhedsplatformen får igen skarp kritik af læger: Folketinget må tage over

Forud for kommune- og regionsrådsvalget retter to forfattere i en ny bog endnu en gang skarp kritik af Sundhedsplatformen. Det er nødvendigt at starte forfra, og folketinget må overtage opgaven, for regionerne kan ikke komme i mål, mener forfatterne.

Lægesekretærer demonstrerede i 2017 mod sundhedsplatformen foran Regionsgården i Hillerød. Sekretærerne mente, det er direkte dumt at fyre lægesekretærer og lade læger udføre sekretærjob | Foto: Martin Lehmann

Det haster med at få iværksat en afviklingsplan for Region Hovedstaden og Region Sjællands patientjournal-system, Sundhedsplatformen, der nu på femte år skaber medicinfejl og frustrationer for læger, sygeplejersker og andre faggrupper i sundhedssektoren.

Det mener de to forfattere bag bogen "Destruktiv Digitalisering", der udkom forleden. Den 320 sider lange bog er en debatbog med forskellige bidragydere, som kritisk gennemgår de første fem år med it-systemet, der er udviklet af det amerikanske it-selskab Epic og leveret i samarbejde med NNIT.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier