PolicyWatch

Brancheforening: Det offentlige Danmark skal kortlægge sit energiforbrug digitalt

Brancheforeningen for den energibesparende industri i Danmark foreslår, at der bliver indført systematisk tilgang til at indsamle data om energiforbruget i kommuner, regioner og hos staten.

Brancheorganisation Synergis adm. direktør, Katrine Bjerre Eriksen, foreslår, at energioptimering i det offentlig sættes i system. | Foto: PR / Synergi

Intelligent og datadrevet energistyring fremhæves ikke sjældent som en lavthængende frugt i den grønne omstilling af den danske bygningsmasse, og står det til Synergi, bør det offentlige gå forrest.

Med en dugfrisk analyse bestilt hos konsulenthuset Ea Energianalyse som bagtæppe benyttede brancheforeningens adm. direktør, Katrine Bjerre Eriksen, sin taletid på konferencen Smarte, Digitale, Energieffektive Bygninger til at præsentere Synergis idékatalog for, hvordan man politisk bør fremme digitale energieffektiviseringer i det offentlige Danmark.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Nye danske gasprojekter gemmer sig under overfladen

Total Energies har allerede annonceret – men udskudt – planer om at udvikle Valdemar Bo Syd og Halfdan Nord. Efter dem ligger også en række andre danske projekter klar i pipelinen, som analysehuset Rystad forventer investeringer i for flere milliarder kroner frem mod 2030.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier