PolicyWatch

Trods opfordring fra partifæller: De Radikale på Christiansborg afviser at sætte Lynetteholmen på pause

To profiler hos De Radikale har opfordret til, at Lynetteholm-projektet sættes på pause på grund af bekymringer om miljøet. Det afvises dog af partiets ordfører på Christiansborg.

Rasmus Helveg Petersen, De Radikales ordfører på det københavnske Lynetteholm-projekt, siger, at De Radikale stadig støtter Lynetteholm-projektet. | Foto: Jens Dresling

Rasmus Helveg Petersen, som er De Radikales ordfører på det københavnske Lynetteholm-projekt, afviser, at projektet skal sættes på pause, selv om det netop er ønsket fra to andre profiler i partiet. Det skriver Byrummonitor.

"Vi bliver nødt til løbende at tage tvivl og bekymringer alvorligt. Er Lynetteholm for eksempel blevet for stor? Men helt grundlæggende bakker vi fortsat op om projektet, og vi er ikke der, hvor vi vil sætte en stopper for det hele. Vi står med en bunden opgave i at klimasikre København, så vi undgår oversvømmelser på Amager og Christianshavn," lyder det i en kommentar fra Rasmus Helveg Petersen, som også er transportordfører.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier