PolicyWatch

Staten sender lidt flere penge til medieområdet med ny aftale

Mens der bliver hentet penge i udløbet af 24syvs sendetilladelse og fald i Public Service Puljen, vil staten øge udgifterne til bl.a. DR, lokalaviser og søgbarheden af DR’s arkiver. Få overblik over økonomien i det nye medieforlig her.

Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen (S) præsenterede lørdag formiddag en ny medieaftale i selskab med aftalepartiernes medieordførere. | Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix

Der vil strømme en anelse flere penge fra statskassen til medieområdet i årene mod 2025. Det står klart af den netop indgåede medieaftale for 2022-2025, som regeringen lørdag formiddag fik i hus med seks partier i Folketinget.

Samlet set vil udgiften til medieområdet vokse fra 4,731 mia. kr. i 2022 til 4,798 mia. i 2025 – en stigning på knap 67 mio. kr. i hele aftaleperioden. Det svarer til knap 17 mio. kr. ekstra årligt.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Bredt flertal vil af med gas fra 2035 grundet Rusland

Rusland har for stor indflydelse, og derfor vil bredt flertal i Folketinget med gas fra 2035 ifølge ny aftale. Dansk Fjernvarme glæder sig over aftalen. Men det skorter med hjælp til landets boligejere, lyder det. (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier