PolicyWatch

K-ordfører: Regeringen har spildt tiden med nu skrottet lovforslag

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er blevet bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, at lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Foto: Dado Ruvic/Reuters/Ritzau Scanpix

EU-Kommissionen har stillet sig i vejen for regeringens lovforslag L146, som er blevet markedsført som et opgør med sociale medie-platforme ved bl.a. at stille krav til fjernelse af ulovligt indhold. Og det er en glædelig nyhed, mener konservatives erhvervs- og forbrugerordfører, Mona Juul.

”Det er klart, at på det her område er der ikke nogen, der skal gå enegang. Det giver ikke nogen mening at lave national lovgivning på det her område, som er grænseoverskridende. Derfor har jeg fra starten ment, at det var håbløst at lave national lovgivning og gå enegang på det her,” siger Mona Juul.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Bredt flertal vil af med gas fra 2035 grundet Rusland

Rusland har for stor indflydelse, og derfor vil bredt flertal i Folketinget med gas fra 2035 ifølge ny aftale. Dansk Fjernvarme glæder sig over aftalen. Men det skorter med hjælp til landets boligejere, lyder det. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier