PolicyWatch

Bramsen giver bredside til tysk prisreduktion på bus og tog

FOLKEMØDET 2022: Tysk initiativ om at rejse ubegrænset med kollektiv trafik i en måned for ni euro er et forfejlet forsøg på at få flere til at benytte den. Det, der får flere ind i den kollektive transport, er bedre sammenhæng, lød det fra transportminister Trine Bramsen (S) under debat om grøn transport.

Morten Jakobsen, adm. direktør for Share Now, Karsten Lauritzen, branchedirektør for DI Transport, Jenny Braat, adm. direktør for Danske Maritime, Anne Holm Sjøberg, afdelingschef i Dansk Standard, transportminister Trine Bramsen (S) og Klaus Bondam (RV), fhv. adm. direktør i Cyklistforbundet. | Foto: Anja Hauge

Hvis flere skal vælge den kollektive trafik til i Danmark, er det ikke nødvendigvis prisen, der skal have et kæmpe dyk. Sådan lød det i en debat på Folkemødet onsdag, hvor blandt andre transportminister Trine Bramsen (S) deltog.

Her var hun klar i mælet og pegede på, at det tiltag, som man har lavet i sommerperioden i Tyskland, med at give tyskerne ubegrænset rejse med kollektiv transport i en måned for 9 euro, svarende til knap 67 kr., ikke vil give den ønskede effekt.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Regeringen forbyder rutineflaring fra næste sommer

Det bliver ulovligt at brænde overskudsgas af i Nordsøen, medmindre det er strengt nødvendigt af hensyn til medarbejdernes sikkerhed. Det har regeringen netop besluttet på baggrund af en række afsløringer fra EnergiWatch.

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Formand for minkavlere: Horribel læsning om et totalt kollaps

Formand for Danske Minkavlere Tage Pedersen er chokeret over den læsning, han indtil videre har nået i Minkkommissionens beretning. Han opfordrer Folketinget ”til at sikre, at ingen andre danskere skal udsættes for den behandling, vi er blevet udsat for”.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier