PolicyWatch

Efter opråb om skævvredne støtteordninger: Prehn "holder skarpt øje"

Landbrugsminister Rasmus Prehn holder skarpt øje med udviklingen af nationale støtteordninger, der har vakt uro hos flere fra landbrugets top.

Landbrugsminister Rasmus Prehn er opmærksom på, om støtteordninger til landsbruget i andre lande påvirker konkurrencen. | Foto: Jens Dresling

Ekstraordinære støtteordninger som følge af Ukraine-krigens konsekvenser for landbrugserhvervet titter frem i Europa. Det har vakt uro hos sektorens største aktører. Det samme gør sig gældende i Ministeriet for fødevarer, landbrug og fiskeri, hvor der bliver ”holdt skarpt øje med udviklingen i den kommende tid”.

Det fremgår af et brev underskrevet af landbrugsminister Rasmus Prehn, der er sendt til Landbrug & Fødevarers formand Søren Søndergaard. Det er et svar på formandens brev, der beskrev hans bange anelser for en konkurrenceforvredet situation som følge af udenlandske krisepakker - navnlig den svenske i begyndelsen af juli.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Ørsted tvinges til at udskyde kulstop

Regeringen beordrer Ørsted til at holde tre kul- og oliefyrede kraftværker i drift frem til 2024. Energiselskabet fastholder mål om CO2-neutralitet i 2025.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

PolicyWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier