Lempeligere regler for udenlandsk arbejdskraft er øverst på spisesteders ønskeseddel

Brancheorganisationen DRC ønsker, at politikerne suspenderer elevkravet, så restauranter kan få den udenlandske arbejdskraft, de har brug. Derefter skal leveringstjenesterne reguleres hårdere.
Foto: Jonas Olufson
Foto: Jonas Olufson

Restauranterne mangler mandskab, og branchen er ikke attraktiv blandt danske arbejdstagere. Lempeligere regler for udenlandsk arbejdskraft burde derfor være topprioritet for de politikere, der vil hjælpe restaurationsbranchen.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    EU-Kommissionen har fredag officielt kategoriseret Temu som en "meget stor online platform", der dermed skal leve op til en række strammere regler. | Photo: Johanna Geron/Reuters/Ritzau Scanpix

    Temu kommer under skrappere EU-regler

    For abonnenter