SKI varsler aftale om brugt it-udstyr

Brugte computere, mobiltelefoner og tablets kommer på en rammeaftale hos SKI. Aftalen om genbrugt it-udstyr er klar i løbet af 2023.
Christian Lunding, udbudsdirektør i SKI, forventer en kraftig stigning i antallet af leverandører af genanvendt it-udstyr de kommende år. | Foto: SKI / PR
Christian Lunding, udbudsdirektør i SKI, forventer en kraftig stigning i antallet af leverandører af genanvendt it-udstyr de kommende år. | Foto: SKI / PR

I løbet af tredje kvartal 2023 bliver det muligt for virksomheder at tilbyde brugt it-udstyr på en aftale hos Statens og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) Det oplyser SKI på deres hjemmeside.

“Vores offentlige kunder giver over en bred kam tydeligt udtryk for, at jo flere grønne tiltag på SKI-aftalerne, jo bedre – ikke mindst på it-aftalerne, hvor der især er ønske om at kunne købe brugt eller få opgraderet eksisterende it-udstyr,” udtaler Christian Lunding, der er udbudsdirektør i SKI.

Aftalen omfatter computere, mobiltelefoner og tablets og vil blive udbudt i et dynamisk indkøbssystem, så varerne løbende kan opdateres.

I stedet for et fast sortiment vil der blive opsat en række kategoribeskrivelser, som det offentlige kan handle inden for. 

”I markedet for genanvendt it har det stor betydning, at der ikke er et fastlåst sortiment, da udbuddet varierer meget. I et dynamisk indkøbssystem kan leverandørerne byde ind med det, de aktuelt har på hylderne,” udtaler Christian Lunding.

”Samtidig forventer vi en kraftig stigning i antallet af leverandører af genanvendt it-udstyr de kommende år. Ved at udbyde aftalen i et dynamisk indkøbssystem sikrer vi, at nye leverandører løbende kan optages.”

SKI har allerede taget hul på en markedsdialog med relevante parter.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Læs også