Horesta henter ny politisk direktør fra Christiansborg

Horesta har siden januar været uden politisk direktør, da tidligere direktør Kristian Nørgaard skiftede til partiet Venstre i januar. 
Mette Falkenberg Rasmussen kommer senest fra en stilling som særlig rådgiver for miljøminister Lea Wermelin (S). | Foto: Horesta / Pr
Mette Falkenberg Rasmussen kommer senest fra en stilling som særlig rådgiver for miljøminister Lea Wermelin (S). | Foto: Horesta / Pr

Mette Falkenberg Rasmussen er ny direktør for Politik og Bæredygtighed i Horesta, hvor hun starter i sit nye job 1. maj. 

Hun indtræder ligeledes i direktionen i brancheorganisationen for hoteller- og restauranter. Senest kommer hun fra en stilling som særlig rådgiver for miljøminister Lea Wermelin (S), skriver organisationen i en pressemeddelelse. 

”Hotel-, restaurant- og turisterhvervet rummer enorme muligheder for at skabe både job og udvikling. Samtidig er det et erhverv, hvor der er stort fokus på at bidrage til den bæredygtige omstilling. Jeg glæder mig helt enormt til at få mulighed for at arbejde i dette krydsfelt”, siger Mette Falkenberg Rasmussen.

Mette Falkenberg Rasmussen er uddannet cand.scient.pol. Tidligere har hun blandt andet været kampagnechef og seniorrådgiver hos kommunikationsbureauet Primetime samt politisk rådgiver ved fagforeningen HK Danmark. 

Pia E. Voss, der er adm. direktør i Horesta skriver i meddelelsen, at hun ser frem til de nye kræfter, der kommer ind i organisationen. 

”Med ansættelsen af Mette står vi bedst muligt rustet til at varetage branchens interesser i forhold til Christiansborg, på EU-plan, og i forhold til kommuner og regioner. Samtidig får vi både en dygtig leder og stærk holdspiller”, siger hun.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også