PolicyWatch

Juncker vil investere stort i Afrika og varmer op til ny handelsaftale

I sin årlige "State of the European Union"-tale løftede EU-Kommissionens formand, Jean-Claude Juncker, sløret for en storstilet plan om et øget, kommercielt samarbejde med det afrikanske kontinent. Han havde desuden flere andre planer for erhvervslivet med i sin tale. (opdateret)

Jean-Claude Juncker, formand for EU-Kommissionen, lægger op til massive investeringer i Afrika. | Foto: AP Photo/Jean-Francois Badias/Ritzau Scanpix

BRUXELLES

På længere sigt skal EU have en storstilet handelsaftale med landene på det afrikanske kontinent. På kort sigt har EU-Kommissionen ambitioner om at øge de europæiske investeringer på kontinentet for at få flere mennesker i arbejde og potentielt sende færre bistandskroner i samme retning.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Midtjylland åbner hospitaler for at fastholde spin-outs

Region Midtjylland inviterer life science-virksomheder ind på regionens hospitaler for at afprøve produkter og ideer i en tidlig fase. Det sker især for at fastholde de mange spin-outs fra Aarhus Universitet, som ellers ofte etablerer sig uden for regionen.

Kollerup om konkurrencerapport: "Alarmerende læsning"

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har selv bestilt den rapport om konkurrencen i banksektoren, som han nu kalder alarmerende læsning. Hvad der skal ske på området, har han ikke umiddelbart noget svar på, oplyser han i et skriftligt svar.

Finansforbundet afviser kritik af høje lønninger i bankverdenen

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen påpeger i ny rapport, at bankbranchen er i top, hvad angår andelen af lønnen, der ikke kan forklares med uddannelse eller erfaring. Det kan være indikation på ineffektiv konkurrence, mener styrelsen. Finansforbundet er uenig i påstanden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier