PolicyWatch

EU-parlamentariker: EU-landene vil skrige af smerte over en europæisk telemyndighed

Morten Helveg Petersen, som er medlem af Europa-Parlamentet for Radikale Venstre, peger i et interview med Computerworld på muligheden for en fælles europæisk telemyndighed. 

Foto: Charlotte De La Fuente/Polfoto/Arkiv

Ifølge Radikale Venstres medlem af Europa-Parlamentet, Morten Helveg Petersen, er der behov for at samle de europæiske kræfter endnu mere, når det gælder det digitale område. Det siger han i et interview med Computerworld.

Han peger på, at EU skal sikre gode rammer og en god infrastruktur, så euroæpiske virksomheder kan "være frontrunnere, når det kommer til nye typer spændende tjenester og teknologier."

EU-parlamentarikeren understreger vigtigheden af gode rammer for 5G.

"Lige nu kredser vi om spørgsmålet om, i hvilket omfang der er brug for en lidt mere håndfast tilgang i forhold til 5G i form af en egentlig europæisk telemyndighed. Det er klart, at det vil medlemslandene skrige af smerte over," siger Morten Helveg Petersen til Computerworld og uddyber:

"Det er klart, at der sker noget på telesiden som 5G. Det kræver, at vi investerer mindre i landbrugsstøtte og sturkturfondsstøtte og mere i nogle af de nye teknologier, der driver frem inden for energi, it, tele og digitalisering i øvrigt."

Denne artikel er leveret af vores søstersite, ITWatch.

Mere fra PolicyWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

PolicyWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier