PolicyWatch

Organisationer til danske virksomheder: Forbered jer på det værste

På trods af at den britiske regering er nået til enighed om en brexit-aftale, venter den største udfordring stadig. Danske virksomheder bør forberede sig på det værste lyder det fra Dansk Industri og Dansk Erhverv.

Foto: Kirsty Wigglesworth/AP

Et lille men vigtigt skridt mod en brexit-aftale. Sådan lyder analysen fra Dansk Erhverv og Dansk Industri, efter den britiske premierminister onsdag aften sikrede opbakning i sin regering til det udkast til en brexit-aftale, som forhandlere fra Storbritannien og EU er blevet enige om på embedsmandsniveau.

"Det er godt og positivt, at der er kommet en aftale, som også kunne godkendes af den britiske regering. Men den største hurdle kommer i forhold til parlamentet og hele den diskussion, der nu skal være i Storbritannien om, hvorvidt man vil støtte regeringens aftale. Det bliver utroligt spændende, og jeg tror ikke, man skal tage noget for givet," siger Anders Ladefoged, der er underdirektør og europapolitisk chef i Dansk Industri.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Processen i Wolt-sag får kritik fra flere sider

Ifølge en række aktører er det problematisk, at Wolt ikke er blevet hørt i den netop afsluttede sag, der kan føre til en stor skatteregning samt et krav om overenskomst for leveringstjenestens bude.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job

Seneste nyt fra Watch Medier