PolicyWatch

Overblik: Brexit-afstemning udskudt og May må tilbage til Bruxelles

Den britiske premierminister kunne mandag se et nederlag om brexit rundt om hjørnet. Hun valgte derfor at udskyde en helt afgørende afstemning for i stedet at drage til Bruxelles igen i jagten på en bedre brexit-aftale.

Den britiske premierminister Theresa May holdt mandag tale i det britiske parlament. Her valgte hun at udskyde den brexit-afstemning, der skulle have fundet sted tirsdag.

Det er to og et halvt år siden, at briterne stemte sig ud af EU, og skilsmissen skal være gennemført om bare tre og en halv måned.

Alligevel står det stadig hen i det uvisse, hvordan briternes afsked med EU kommer til at se ud. Mandag eftermiddag blev fremtidens forhold mellem det europæiske fastland og øriget gjort endnu mere uvist.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Midtjylland åbner hospitaler for at fastholde spin-outs

Region Midtjylland inviterer life science-virksomheder ind på regionens hospitaler for at afprøve produkter og ideer i en tidlig fase. Det sker især for at fastholde de mange spin-outs fra Aarhus Universitet, som ellers ofte etablerer sig uden for regionen.

Kollerup om konkurrencerapport: "Alarmerende læsning"

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har selv bestilt den rapport om konkurrencen i banksektoren, som han nu kalder alarmerende læsning. Hvad der skal ske på området, har han ikke umiddelbart noget svar på, oplyser han i et skriftligt svar.

Finansforbundet afviser kritik af høje lønninger i bankverdenen

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen påpeger i ny rapport, at bankbranchen er i top, hvad angår andelen af lønnen, der ikke kan forklares med uddannelse eller erfaring. Det kan være indikation på ineffektiv konkurrence, mener styrelsen. Finansforbundet er uenig i påstanden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier