PolicyWatch

Løkke: Hårdt brexit rykker nærmere

Kort tid inden det britiske underhus stemmer om premierminister Theresa Mays forslag til en brexit-aftale, siger statsminister Lars Løkke Rasmussen, at han ikke er blevet mere fortrøstningsfuld om brexit siden december. Brexit bør være en øjenåbner, mener han.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen taler under Europakonferencen i Industriens Hus i København mandag den 14. januar 2019. | Foto: Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Der er en overhængende risiko for, at det britiske parlament tirsdag kan udløse en decideret brexit-tragedie, lød det mandag fra statsminister Lars Løkke Rasmussen, der var hovedtaler ved Tænketanken Europas årlige Europa-konference.

Tirsdag skal der være afstemning i det britiske parlament om premierminister Theresa Mays bud på en brexit-aftale, som hun med megen hiv og sving har forhandlet på plads med EU.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

DI bifalder ny finanslovsaftale uden flyafgift

Hos DI Transport er direktør Michael Svane glad for, at en flyafgift ikke fandt vej til ny finanslov. Organisationen mener dog, at andre elementer i delaftale giver en "startbane" for grøn omstilling af luftfarten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier