PolicyWatch

Brexit: Theresa May på kollisionskurs med parlamentsmedlemmer

"Theresa May har begået mange strategiske fejl over de seneste år, men at satse på plan A for at realisere et brexit vil vise sig at blive den værste," siger Lucy Powell, der er parlamentsmedlem for partiet Labour.

Foto: Daniel Leal-Olivas/AFP/Ritzau Scanpix

Premierminister Theresa May er på kollisionskurs med Storbritanniens parlament, efter at regeringschefen nægtede at gå på kompromis for at sikre en brexit-aftale på tærsklen af parlamentsmedlemmernes fastsatte frist for information om udviklingen.

Det skriver Financial Times.

Theresa May afviser stadig ikke muligheden for et aftaleløst brexit og vil ikke gøre brug af en plan B for at forlade EU på trods af parlamentets krav om, at premierministeren skrotter den nuværende plan.

"Theresa May har begået mange strategiske fejl over de seneste år, men at satse på plan A for at realisere et brexit vil vise sig at blive den værste," siger Lucy Powell, der er parlamentsmedlem for partiet Labour, til Financial Times.

I stedet vil premierministeren mandag fortælle parlamentsmedlemmerne, at hun fortsat arbejder på at lindre bekymringerne omkring den irske grænse, skriver avisen.

Desuden stoppede premierministeren søndag aften den tværpolitiske tilgang til brexit for i stedet at fokusere på at sikre sig Bruxelles accept af ændringer i brexit-aftalen i håb om at kunne overbevise kritiske konservative og DUP.

Ifølge The Times beskylder Theresa May Labours formand, Jeremy Corbyn, for det tværpolitiske kollaps, da han nægtede at debattere med regeringschefen, medmindre hun kunne afvise et brexit uden en aftale, skriver avisen.

Mere fra PolicyWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

PolicyWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier