Chips og kiks kan øge kræftrisiko: Organisationer efterlyser strammere EU-krav

Den europæiske forbrugerorganisation BEUC sender en appel til EU-Kommissionen om at sænke målsætningerne for stoffet akrylamid i fødevarer og indføre bindende grænser for indholdet.
Det er bl.a. i produktionen af kartoffelchips, man skal være opmærksom på akrylamid. | Foto: Søren Schnoor
Det er bl.a. i produktionen af kartoffelchips, man skal være opmærksom på akrylamid. | Foto: Søren Schnoor

Danske og europæiske kikseproducenter kan se frem til strammere regler for, hvordan de opvarmer produkterne.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også