PolicyWatch

Ugen i EU: Første duel mellem spidskandidater til magtfuld post

Spidskandidaterne til posten som præsident for EU-Kommissionen mødes i deres første debat i denne uge, og så er der uformelt konkurrenceministermøde.

Manfred Weber, der er konservativ spidskandidat til posten som præsident for EU-Kommissionen, er kun med til en af to debatter i denne uge. | Foto: Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

BRUXELLES

Valgfeberen er støt stigende i Bruxelles, hvor Europa-Parlamentet er blevet opløst for at gå på valgkamp. Mandag i denne uge er der for alvor fokus på valget, da de såkaldte spidskandidater – kandidater til posten som præsident for EU-Kommissionen – mødes til debat i den hollandske by Maastricht.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Midtjylland åbner hospitaler for at fastholde spin-outs

Region Midtjylland inviterer life science-virksomheder ind på regionens hospitaler for at afprøve produkter og ideer i en tidlig fase. Det sker især for at fastholde de mange spin-outs fra Aarhus Universitet, som ellers ofte etablerer sig uden for regionen.

Kollerup om konkurrencerapport: "Alarmerende læsning"

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har selv bestilt den rapport om konkurrencen i banksektoren, som han nu kalder alarmerende læsning. Hvad der skal ske på området, har han ikke umiddelbart noget svar på, oplyser han i et skriftligt svar.

Finansforbundet afviser kritik af høje lønninger i bankverdenen

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen påpeger i ny rapport, at bankbranchen er i top, hvad angår andelen af lønnen, der ikke kan forklares med uddannelse eller erfaring. Det kan være indikation på ineffektiv konkurrence, mener styrelsen. Finansforbundet er uenig i påstanden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier