PolicyWatch

EU-repræsentationens talsmand skifter til Statsministeriet

Den danske EU-repræsentation i Bruxelles skal have ny ambassadesekretær og talsmand, da den nuværende skal tilbage til København.

Fabrice Jacobsen, der her holder øje med Mette Frederiksens interview til det seneste topmøde, skifter til et job i Statsministeriet. | Foto: Johanna Geron / Reuters / Ritzau Scanpix

BRUXELLES

EU-repræsentationen i Bruxelles skifter ud i stillingen som talsmand og ambassadesekretær, da Fabrice Jacobsen skal tilbage til København for at tiltræde et job i Statsministeriet.

Her får han sandsynligvis brug for sin erfaring fra Bruxelles, da han skal arbejde som konsulent i afdelingen for europæisk politik. Fabrice Jacobsen har arbejdet i Udenrigsministeriet siden august 2015.

Her har han stået for kontakten mellem journalisterne i Bruxelles og de danske politikere, når de har været til EU-møder.

EU-repræsentationen forventer at have hans afløser klar i løbet af de kommende uger.

Mere fra PolicyWatch

DI bifalder ny finanslovsaftale uden flyafgift

Hos DI Transport er direktør Michael Svane glad for, at en flyafgift ikke fandt vej til ny finanslov. Organisationen mener dog, at andre elementer i delaftale giver en "startbane" for grøn omstilling af luftfarten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier