PolicyWatch

EU-repræsentationens talsmand skifter til Statsministeriet

Den danske EU-repræsentation i Bruxelles skal have ny ambassadesekretær og talsmand, da den nuværende skal tilbage til København.

Fabrice Jacobsen, der her holder øje med Mette Frederiksens interview til det seneste topmøde, skifter til et job i Statsministeriet. | Foto: Johanna Geron / Reuters / Ritzau Scanpix

BRUXELLES

EU-repræsentationen i Bruxelles skifter ud i stillingen som talsmand og ambassadesekretær, da Fabrice Jacobsen skal tilbage til København for at tiltræde et job i Statsministeriet.

Her får han sandsynligvis brug for sin erfaring fra Bruxelles, da han skal arbejde som konsulent i afdelingen for europæisk politik. Fabrice Jacobsen har arbejdet i Udenrigsministeriet siden august 2015.

Her har han stået for kontakten mellem journalisterne i Bruxelles og de danske politikere, når de har været til EU-møder.

EU-repræsentationen forventer at have hans afløser klar i løbet af de kommende uger.

Mere fra PolicyWatch

Bredt flertal vil af med gas fra 2035 grundet Rusland

Rusland har for stor indflydelse, og derfor vil bredt flertal i Folketinget med gas fra 2035 ifølge ny aftale. Dansk Fjernvarme glæder sig over aftalen. Men det skorter med hjælp til landets boligejere, lyder det. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier