PolicyWatch

Dansk erhvervsliv: Vigtigt at EU finder digitale og grønne spilleregler i det nye år

Det er afgørende, at EU-kommissionen snart finder fælles mål og regler på det digitale og grønne område, lyder det fra Danmarks største erhvervsorganisationer. Det er dog fortsat uklart, hvor meget energi, briternes udtræden af EU kommer til at kræve.

"Der er kæmpe potentiale i grøn omstilling og digital transition - både for EU og for vores virksomheder," siger underdirektør i DI Anders Ladefoged. | Foto: FRANCOIS LENOIR/REUTERS / X01164

Det er nødvendigt, at digitalisering og den grønne omstilling kommer til at stå højt på EU-kommissionens to-do-liste i 2020. Sådan lyder det fra erhvervslivets største organisationer Dansk Industri og Dansk Erhverv.

"Der er flere udeståender på det digitale område," siger Lasse Hamilton Heidemann, EU- og international chef i Dansk Erhverv, til PolicyWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Københavns klimamål på vej op i den blå luft

Efter glippet udbudsdeltagelse kræver det ”mirakler” at få CO2-fangst i storskala i 2025, konstaterer ARC. Borgmester erkender, at det ser svært ud for hovedstaden at leve op til sit klimamål uden og vil have regeringen til at ændre på reglerne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier