PolicyWatch

Sydkoreas milliardhjælp til pressede rederier får hård kritik: "Det sidste, vi har brug for"

Det er "stærkt bekymrende", at Sydkorea vil hjælpe landets rederier med 1 mia. dollar, mener Danske Rederier, som frygter, at det kan føre til yderligere overkapacitet i et i forvejen presset marked. Sydkoreas største rederi afviser kritikken.

"Det sidste, vi har brug for, i den nuværende økonomiske situation er en kunstig statsstimuleret overkapacitet af skibe i handelsflåden," udtaler Jacob K. Clasen, direktør for erhvervspolitik i Danske Rederier. | Foto: PR / Danske Rederier

Sydkoreas beslutning om at sende én mia. dollar til  landets shippingindustri, der er under pres fra coronavirus, møder hård kritik.

Interesseorganisationen Danske Rederier, som repræsenterer de danske skibsejere, er bekymrede over Sydkoreas planer og frygter, at det kan føre til yderligere overkapacitet i markedet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Hvert tredje nyudlån vil blive ramt af Risikorådets forslag

Særligt de yngre boligkøbere vil mærke effekten, hvis Det Systemiske Risikoråds anbefaling om at begrænse afdragsfrie lån bliver gennemført. Rådet forventer, at forslaget "kun i begrænset omfang" vil påvirke prisudviklingen på boligmarkedet.

De Linde-højhus på Aarhus Havn sikret politisk flertal

Borgmesterpartiet i Aarhus stemmer ja til et 139 meter højhus på Mindet på tirsdagens byrådsmøde, og dermed er der flertal for projektet, som også har støtte fra V og K. Enhedslisten og SF stemmer imod projektet som Olav de Linde står bag.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier