PolicyWatch

Lagarde: ECB skal hjælpe små virksomheder så længe som nødvendigt

Det er "utroligt vigtigt" at broen til små og mellemstore virksomheder fastholdes så længe, der er behov for det, lyder det blandt andet fra chefen fra Den Europæiske Centralbank.

Den Europæiske Centralbanks (ECB) præsident Christine Lagarde i Bruxelles, den 8. februar 2021. | Foto: POOL/REUTERS / X80003

Den Europæiske Centralbank, ECB, vil fortsat sikre, at virksomheder og familier har adgang til den finansiering, de har behov for, for at klare skærerne.

Sådan lyder det mandag eftermiddag fra chefen for ECB, Christine Lagarde, i en tale på en konference for små og mellemstore virksomheder i Tyskland.

"Vi vil fortsat stå over for en periode med stor usikkerhed, indtil flere personer er blevet vaccineret mod virusset," siger Christine Lagarde ifølge Bloomberg.

"Det er utroligt vigtigt at broen til små og mellemstore virksomheder fastholdes så længe, der er behov for det," lyder det videre.

Hun forsikrer yderligere, at ECB fortsat vil være aktiv, "som vi har været det siden krisens første dage".

Mere fra PolicyWatch

Radioudbud resulterer i 94 nye tilladelser til at drive dab-radio

Et netop afsluttet udbud af en stor mængde ledige pladser på det regionale dab-net har haft noget større tilslutning end tidligere, og i flere områder var der konkurrence om tilladelserne. "Vi har oplevet overvældende stor interesse," siger formand for Radio- og tv-nævnet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier