PolicyWatch

EU sikrer kompensation til forsinkede togpassagerer

Fremover er der garanteret kompensation til togpassagerer ved forsinkelser på over 60 minutter i alle EU’s medlemslande. Godt initiativ, men der er tale om tiltag, vi i forvejen har i Danmark, fortæller DSB.

Passagerer i hele EU kan nu se frem til at få kompensation, hvis toget er forsinket mere end 60 minutter. Hos DSB opererer man allerede med flere forskellige kompensationsformer. | Foto: Jens Dresling/Politiken/Ritzau Scanpix

I fremtiden kan alle EU’s borgere se frem til bl.a. erstatning ved forsinkelser på over 60 minutter, når de rejser med tog indenrigs og på tværs af medlemslandenes grænser.

Det står fast, efter EU-Parlamentet forleden godkendte aftalen om at revidere reglerne for togpassageres rettigheder, fremgår det af en pressemeddelelse fra EU-Parlamentet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Radioudbud resulterer i 94 nye tilladelser til at drive dab-radio

Et netop afsluttet udbud af en stor mængde ledige pladser på det regionale dab-net har haft noget større tilslutning end tidligere, og i flere områder var der konkurrence om tilladelserne. "Vi har oplevet overvældende stor interesse," siger formand for Radio- og tv-nævnet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier