Restaurantskole køber lokale råvarer og undgår EU-udbud
I et forsøg på at ændre sit fødevaresystem og bringe flere mindre, lokale leverandører i spil har Hotel- og Restaurantskolen i Valby besluttet at gå alternative veje med sit årlige offentlige indkøb af fødevarer.
![Eleverne på Hotel og Restuarantskolen i Valby skal arbejde med råvarer, når de er bedst. Derfor har skolen indgået aftaler med mindre leverandører, der f.eks. arbejder med varer i sæson. | Foto: Lasse Kofod/Ritzau Scanpix](https://photos.watchmedier.dk/watchmedier/resize:fill:3840:0:0/plain/https://photos.watchmedier.dk/Images/article13226656.ece/ALTERNATES/schema-16_9/doc7h8ny1zmujr14h1x5krh.jpg)
I stedet for at finde én storleverandør, der kan levere alle fødevarer til den billigste pris, forsøger Hotel- og Restaurantskolen nu at gå en helt anden vej i et offentligt indkøb, der på grund af en størrelse på over 1,6 mio. kr. normalt ville skulle i EU-udbud.
Allerede abonnent?Log ind her
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
Med din prøveperiode får du:
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementRelaterede artikler
Udsigt til eksplosiv vækst i salget af økologi
For abonnenter