PolicyWatch

Europæisk lægemiddelstrategi vedtaget med massivt flertal

Et af de centrale rapporter i forbindelse med EU's omfattende farmastrategi er vedtaget med et massivt flertal på tværs af Europa-Parlamentet. En dansk forhandler er dog ikke iblandt dem – et centralt element skaber juridisk usikkerhed for branchen, lyder kritikken.

Medicinalselskaberne risikerer at få forkortet deres patentperioder med EU-Parlamentets godkendelse af strategitekst. (Illustration) | Foto: AJ Vaccines

BRUXELLES – Risikoen for, at medicinalvirksomheders patenter kan blive forkortet i fremtiden, er kommet et skridt nærmere en permanent plads i Europæisk lov.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Coloplast-formand advarer mod høje lønstigninger

Virksomheder har et ansvar for at være med til at bremse inflationen ved at holde lønstigninger i ro i de kommende overenskomstforhandlinger, mener Lars Rasmussen, der er bestyrelsesformand for både Coloplast og Lundbeck.

Ejendomsbranche: Ny regering vil blive mødt med tre klare ønsker

I de igangværende regeringsforhandlinger forsøger branchetalerøret Ejendomdanmark især at spille ind på tre områder. Øverst står den udskældte lagerskat. Den vil ”smadre en hel branche”, siger adm. direktør Peter Stenholm, der foreslår en alternativ model. Også mindre byrdefulde generationsskifter kæmper han for.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier