PolicyWatch

Danske finansielle myndigheder følger corona-epidemien tæt

Mens verdens store centralbanker forbereder sig på pengepolitiske lempelser, er det ifølge Nationalbanken for tidligt at vurdere de negative konsekvenser af corona for den finansielle sektor i Danmark. Nationalbanken følger imidlertid situationen tæt sammen med andre relevante myndigheder.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Verdens centralbanker lægger op til lempelligere pengepolitik, i takt med at coronavirussen får stadig mere alvorlige økonomiske konsekvenser. Ifølge Nationalbanken er der et tæt samarbejde mellem de relevante finansielle myndigheder i Danmark.

"Nationalbanken arbejder sammen med relevante myndigheder og følger udviklingen tæt for at vurdere den mulige negative påvirkning af dansk økonomi. Det er endnu for tidligt at sige noget om, hvad udbredelsen af COVID-19 betyder for den finansielle sektor og økonomiske udvikling," skriver Nationalbanken i et mailsvar til FinansWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer DR og TV 2 har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Medicoindustrien advarer om mangel på medicinsk udstyr

I et brev til offentlige indkøbere advarer Medicoindustrien om alvorlige udfordringer, som truer forsyningssikkerheden af medicinsk udstyr. Brancheforeningen kommer selv med løsningsforslag, som til dels bliver imødekommet.

Udstyrsproducenter føler sig svigtet af myndighederne

Under corona-krisen udtrykte statsminister Mette Frederiksen ønske om, at Danmark skulle kunne forsyne sig selv med blandt andet mundbind. Alligevel er landets lagre af værnemidler blevet fyldt med kinesiske produkter.

Læs også

Seneste nyt

PolicyWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier