PolicyWatch

Danfoss er medarrangør af international klimakonference med Sønderborg som værtsby

Det bliver i Danfoss' hjemby, at det internationale energiagentur IEA i 2022 skal præsentere det sidste nye inden for energieffektiviseringer. Klimaminister Dan Jørgensen og danske selskaber ser det som et ideelt udstillingsvindue for dansk teknologi.

Adm. direktør for det internationale klimaagentur IEA, Fatih Birol, kommer til at sætte fokus på energieffektivisering. | Foto: Lars Krabbe/ERH

Den nemmeste CO2 at reducere er den, der ikke bliver udledt i første omgang ved at få mere ud af mindre energi, og i 2022 bliver Sønderborg byen, hvor de løsninger skal præsenteres.

Den sønderjyske by er nemlig blevet udpeget som værtsby i 2022 for den årlige internationale konference om energieffektivisering af det internationale energiagentur IEA.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Radioudbud resulterer i 94 nye tilladelser til at drive dab-radio

Et netop afsluttet udbud af en stor mængde ledige pladser på det regionale dab-net har haft noget større tilslutning end tidligere, og i flere områder var der konkurrence om tilladelserne. "Vi har oplevet overvældende stor interesse," siger formand for Radio- og tv-nævnet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier