PolicyWatch

Vestens nej til Rusland får Meldgaard til at spå langvarig optur i tank

Sanktioner mod Rusland har sendt raterne i tank mod helt nye niveauer efter et elendigt 2021. Ifølge Jacob Meldgaard er der tegn på, at opturen kan vare i en længere periode, siger Torm-topchefen til ShippingWatch.

"Vesten har sat sig for at løsrive sig og sætte sig selv i en situation, hvor man ikke er afhængig af russisk energi," siger Jacob Meldgaard, CEO hos Torm. | Foto: PR/Torm

På blot få uger er der sket en markant forvandling i tankmarkedet, hvor en længerevarende nedtur netop er skiftet ud med de højeste rater i årevis.

Hvor 2021 kastede underskud af sig på stribe hos tankrederierne, har særligt slutningen af første kvartal og de senere uger sat et nyt niveau. Det gælder også for Torm, som onsdag fremlagde sit regnskab for årets første tre måneder.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer DR og TV 2 har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Medicoindustrien advarer om mangel på medicinsk udstyr

I et brev til offentlige indkøbere advarer Medicoindustrien om alvorlige udfordringer, som truer forsyningssikkerheden af medicinsk udstyr. Brancheforeningen kommer selv med løsningsforslag, som til dels bliver imødekommet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

PolicyWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier