PolicyWatch

Joe Biden kunne godt tænke sig at stikke containerrederierne en flad

Torsdag var USA’s præsident ude med hård kritik af containerrederienes høje rater, og fredag fik retorikken endnu et nøk, da han gav udtryk for at have lyst at stikke rederierne en flad.

Foto: Jim Watson/AFP/Ritzau Scanpix

USA’s præsident, Joe Biden, er godt og grundigt træt af de høje fragtpriser, der har gjort det dyrt for de amerikanske detailkæder og eksportører og i sidste ende forbrugerne. Det har han ikke lagt skjul på. Så sent som torsdag langede han usædvanligt direkte ud efter rederierne, som ifølge præsidenten opkræver ”uhyrlige” fragtrater til skade for amerikanske importører og eksportører.

Fredag skete det igen. Her fik retorikken endnu et nøk under en tale i Los Angeles havn omgivet af folk fra bl.a. ILWU, havnearbejdernes fagforening.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Regeringen forbyder rutineflaring fra næste sommer

Det bliver ulovligt at brænde overskudsgas af i Nordsøen, medmindre det er strengt nødvendigt af hensyn til medarbejdernes sikkerhed. Det har regeringen netop besluttet på baggrund af en række afsløringer fra EnergiWatch.

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Formand for minkavlere: Horribel læsning om et totalt kollaps

Formand for Danske Minkavlere Tage Pedersen er chokeret over den læsning, han indtil videre har nået i Minkkommissionens beretning. Han opfordrer Folketinget ”til at sikre, at ingen andre danskere skal udsættes for den behandling, vi er blevet udsat for”.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier