PolicyWatch

Erhvervsprofil overtager Khaders valgkreds i Østjylland

Mona Juul, direktør for et reklamebureau, opstilles til Folketinget, efter at Naser Khader har skiftet kreds.

Mona Juul er ny spidskandidat for De Konservative i Aarhus. | Foto: PR

Det Konservative Folkeparti i Østjylland har fundet sin nye frontfigur, efter at Naser Khader har skiftet til Sjællands Storkreds.

Det bliver Mona Juul, der er administrerende direktør for Envision Reklamebureau i Aarhus, der indstilles som lokal spidskandidat, oplyser partiet i en pressemeddelelse.

Partiet har specifikt været på jagt efter en kandidat, der både er forankret i regionen og har en erhvervsfaglig profil, forklarer Niclas Kvernrød, som er formand for Århus Konservative Vælgerforening.

"Jeg har erfaring i at levere gode løsninger, og det vil jeg tage med mig i Folketinget," udtaler Mona Juul selv i pressemeddelelsen. 

"Jeg er konservativ, fordi jeg tror på et samfund i balance med både frihed og fællesskab - for mig er Det Konservative Folkeparti den ansvarlige og anstændige borgerlige stemme."

Mona Juul vil ifølge pressemeddelelsen trække sig fra sin direktørpost for at koncentrere sig om folketingskandidaturet.

Mere fra PolicyWatch

K-ordfører: Regeringen har spildt tiden med nu skrottet lovforslag

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er blevet bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, at lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Læs også

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier