PolicyWatch

Fagforening haler ny chef i land fra Region Sjælland

Region Sjælland må afgive sin kommunikationschef igennem seks år til Dansk Metal.

Foto: PR

Dansk Metal har været på fisketur i pølen af offentligt ansatte og har fanget sig en ny kommunikationschef i Region Sjælland.

45-årige Hanne Ahrensbøll starter i fagforeningen 1. december, efter hun har været kommunikationschef i Region Sjælland de seneste seks år.

"Hanne skal være med til at sikre, at vi i Dansk Metal fortsat har en stærk offentlig stemme. Jeg er overbevist om, at hun er den helt rette til jobbet," udtaler Claus Jensen, forbundsformand i Dansk Metal, i en pressemeddelelse.

Hanne Ahrensbøll kommer til at stå i spidsen for Dansk Metals kampagner, medlemsmagasiner, sociale medier og politiske kommunikation.

Den nye kommunikationschef er uddannet Cand. Scient. Soc. i Public Relations. Hun har tidligere været ansat ved SEAS-NVE, SDU Campus Slagelse og Brdr. Hartmann.

Landbrug & Fødevarer har fundet Hækkerups arvtager

Danmark får sin første kvindelige ambassadør i USA

Finansforbundet henter politisk chef fra DR

Mere fra PolicyWatch

K-ordfører: Regeringen har spildt tiden med nu skrottet lovforslag

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er blevet bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, at lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier